Home » Aroma Touch Massage

AromaTouch Massage

De AromaTouch Massage is een zachte massage met etherische oliën van het merk dōTERRA. De oliën zijn van een hoge therapeutische kwaliteit.  De massage wordt gegeven over de rug, nek en het hoofd en op de achterkant van de voeten. De massage heeft als doel het lichaam in een staat van evenwicht te brengen.

In het dagelijkse leven komen we met veel verschillende factoren in aanraking die een grote impact hebben op ons lichaam en onze geest. De AromaTouch Massage kan helpen om stress te verminderen, het immuunsysteem te verbeteren, ontstekingen te verminderen en de homeostase te ondersteunen.

Geur kan heel snel een herinnering oproepen. De aroma’s kunnen ons humeur en ons welzijn verbeteren. Elke olie werd geselecteerd op zijn individuele geur maar ook op het krachtige aroma dat vrijkomt wanneer alle oliën worden gecombineerd.

De AromaTouch Massage is ontwikkeld om op een effectieve manier iemand te masseren om zijn welzijn te verhogen. Het fysieke aspect van de AromaTouch massage is even belangrijk als de rol van het aroma omdat het fantastische helende voordelen met zich meebrengt. Ik zorg ervoor dat dit fysieke contact kan gebeuren in een sfeer van vertrouwen en veiligheid, zodat jij voldoende kunt ontspannen.

De volgende oliën worden gebruikt:

 • Balance
  Deze samengestelde olie creëert een gevoel van kalmte en welzijn.
  Ingrediënten: Spar, ho-hout, blauw boerenwormkruid, wierook, blauwe kamille en gefractioneerde kokosolie.
 • Lavendel
  Lavendel staat bekend om haar kalmerende en ontspannende kwaliteiten.
 • Melaleuca
  Deze olie heeft een reinigend en verjongend effect op de huid, stimuleert een gezonde lichamelijke immuunfunctie, maar helpt ook geestelijk meer immuun te worden door negatieve energetische last te verlichten.
 • On Guard
  Deze samengestelde olie ondersteunt een gezond immuunsysteem en kan tevens je energie boosten.
  Ingrediënten: sinaasappel, kruidnagel, kaneel, eucalyptus en rozemarijn.
 • AromaTouch
  Deze samengestelde olie combineert oliën die bekend staan om hun ontspannende en kalmerende uitwerkingen, zoals het verlichten van spierspanning, het verzachten van geïrriteerd weefsel en het verbeteren van de bloedsomloop.
  Ingrediënten: basilicum, grapefruit, cipres, marjolein, lavendel en pepermunt.
 • Deep Blue:
  Deze samengestelde olie bevat oliën die bekend staan om hun verzachtende, ontstekingsremmende en pijn verlichtende eigenschappen.
  Ingrediënten: wintergroen, kamfer, pepermunt, blauw boerenwormkruid, Duitse kamille, helichrysum en osmanthus.
 • Wild Orange
  Sinaasappel is kalmerend en opbeurend voor de geest en het lichaam. Het kan angsten verminderen en een gevoel van geluk met zich meebrengen.
 • Pepermunt
  Pepermunt heeft algehele krachtgevende en energiegevende eigenschapppen.

AromaTouch is voor iedereen geschikt door de zachte manier van behandelen, dus ook voor mensen met reuma, chronische pijnen, burn-out en stress. De massage heeft ook een positief effect op het slapen en is zeer ontspannend. Een cadeautje voor jezelf….