Home » Over mij

Over mij

Mijn naam is Monique Roseboom, ik ben getrouwd, moeder van een dochter en zoon en oma van 4 kleinkinderen. Naast het geven van reikibehandelingen in mijn praktijk op woensdag en vrijdag, ben ik drie dagen per week werkzaam als medewerker sportondersteuning bij het Radboud Sportcentrum te Nijmegen.

Een paar jaar geleden is reiki op mijn pad gekomen in de vorm van een reikibehandeling tijdens een wandelevenement voor het goede doel. Ondanks het feit dat ik me na die eerste behandeling rustiger en helderder voelde, was ik sceptisch en wilde er (nog) niets mee te maken hebben. Tot het moment dat mijn nieuwsgierigheid de overhand kreeg en ik me, puur om die reden, heb ingeschreven voor reiki 1. Ik had daarna een paar bijzondere ervaringen, maar belangrijker was dat ik me veel blijer en meer ontspannen ging voelen en dat er een verbetering merkbaar was in mijn energieniveau, dat al tientallen jaren erg laag was. Na jaren van alles te hebben geprobeerd om meer energie te krijgen, blijkt reiki het antwoord te zijn. Omdat ik zoveel mogelijk mensen ook deze voordelen van reiki wil laten ervaren, ben ik het 'reikipad' verder gaan bewandelen en ben inmiddels Reiki Master. Ik verwonder me er soms nog over dat reiki werkt, maar het belangrijkste is dat het werkt! Vergelijk het maar met de wind, die zie je ook niet, maar je voelt hem wel degelijk!

Om me persoonlijk te blijven ontwikkelen en om me nog verder te kunnen verdiepen in reiki, volg ik sinds september 2017 de 2-jarige HBO-opleiding tot Holistisch Therapeut bij ZoMa Opleidingen te Westervoort.

Wil je ook eens ervaren wat reiki voor jou kan betekenen, neem dan gerust contact met me op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt in ieder geval rekenen op een uurtje volledige ontspanning en een luisterend oor.