Home » Over mij

Over mij

Mijn naam is Monique Roseboom, ik ben getrouwd, moeder van een dochter en zoon en oma van 4 kleinkinderen. Naast het geven van reikibehandelingen en voorzichtig aan wat massages in mijn praktijk ben ik werkzaam als medewerker sportondersteuning bij het Radboud Sportcentrum te Nijmegen.

Een paar jaar geleden is reiki op mijn pad gekomen in de vorm van een reikibehandeling tijdens een wandelevenement. Ondanks het feit dat ik me na die eerste behandeling rustiger en helderder voelde, was ik sceptisch en wilde er (nog) niets mee te maken hebben. Tot het moment dat mijn nieuwsgierigheid de overhand kreeg en ik me, puur om die reden, heb ingeschreven voor reiki 1. Ik had daarna een paar bijzondere ervaringen, maar belangrijker was dat ik me veel blijer en meer ontspannen ging voelen en dat er een verbetering merkbaar was in mijn energieniveau, dat al tientallen jaren erg laag was. Na jaren van alles te hebben geprobeerd om meer energie te krijgen, blijkt reiki het antwoord te zijn. Omdat ik zoveel mogelijk mensen ook deze voordelen van reiki wil laten ervaren, ben ik het 'reikipad' verder gaan bewandelen en ben inmiddels reiki-behandelaar (3A). Ik verwonder me er soms nog over dat reiki werkt, maar het belangrijkste is dat het werkt! Vergelijk het maar met de wind, die zie je ook niet, maar je voelt hem wel degelijk!

Om me persoonlijk verder te ontwikkelen en om me nog verder te kunnen verdiepen in reiki (de rode draad in de opleiding), heb ik ook de 2-jarige opleiding tot Holistisch Therapeut gevolgd.

Gaandeweg ben ik erachter gekomen dat ik het ook fijn vind om niet alleen via reiki, maar ook via massage positieve energie door te geven. Het aanbod beperkt zich nog tot een, weliswaar heel erg fijne, hoofdmassage en AromaTouch massage, maar zal in de nabije toekomst uitgebreid worden naar een volledige ontspanningsmassage.

Inmiddels is het juni 2020 en lijkt het leven voor velen steeds lastiger te worden met alles wat er in de wereld speelt en kan het een behoorlijke uitdaging zijn de rust en balans in het leven te vinden en/of te houden. Des te meer reden voor mij om zoveel mogelijk mensen te willen behandelen/masseren zodat ze deze rust en balans (weer) mogen ervaren. 

Wil je ook eens ervaren wat reiki of een massage, evt. gecombineerd, voor jou kan betekenen, maak dan gerust een afspraak. Je kunt in ieder geval rekenen op een uurtje volledige ontspanning en een luisterend oor.