Home » Over mij

Over mij

Mijn naam is Monique Roseboom. Ik ben getrouwd, moeder van een dochter en zoon en oma van 4 (bijna 5) kleinkinderen. Naast het geven van reikibehandelingen en massages in mijn praktijk ben ik werkzaam als medewerker sportondersteuning bij het Radboud Sportcentrum te Nijmegen (sinds maart volledig vanuit huis werkend).

Een paar jaar geleden heb ik voor het eerst een reikibehandeling gekregen tijdens een wandelevenement voor het goede doel. Ondanks het feit dat ik me na die behandeling rustiger en helderder voelde, had ik nog niet het idee dat ik er meer mee wilde doen. Tot het moment dat mijn nieuwsgierigheid de overhand kreeg en ik me, puur om die reden, heb ingeschreven voor reiki 1. Ik had daarna een paar bijzondere ervaringen, maar belangrijker was dat ik me veel blijer en meer ontspannen ging voelen en dat er een verbetering merkbaar was in mijn energieniveau, dat al tientallen jaren erg laag was. Ik had al van alles geprobeerd om meer energie te krijgen, maar uiteindelijk bleek reiki het antwoord te zijn. 

Omdat ik zoveel mogelijk mensen ook de voordelen van reiki wilde laten ervaren, ben ik het 'reikipad' verder gaan bewandelen en ben inmiddels reiki-behandelaar (3A). Ik verwonder me er vaak nog over dat reiki zoveel positiefs doet. Het woord 'bijzonder' heb ik al zeer vaak gebruikt de laatste jaren! Vergelijk reiki maar met de wind, die zie je ook niet, maar je voelt hem wel degelijk!

Om me persoonlijk verder te ontwikkelen en om me nog verder te kunnen verdiepen in reiki (de rode draad in de opleiding), heb ik ook de 2-jarige opleiding tot Holistisch Therapeut gevolgd.

Inmiddels ben ik er achter gekomen dat ik het fijn vind om niet alleen via reiki, maar ook via massage positieve, rustgevende energie door te geven. 

Wil je ook eens ervaren wat reiki of een massage, evt. gecombineerd, voor jou kan betekenen, maak dan gerust een afspraak. Je kunt in ieder geval rekenen op een uurtje of anderhalf uur volledige ontspanning.