21 reacties

 1. Monique is een erg warme, meelevende en zeer bekwame Reiki therapeut.
  Heb zoveel goede ervaringen met Reiki én Monique.
  De warmte straalt van Monique af en alleen al in de behandel kamer kom je volledig tot rust, zo’n fijne sfeer.
  Méér dan het aanbevelen waard !!!!

 2. Elisabeth Slagter zegt:

  Een hele fijne ontspannende behandeling door een fijne Reiki therapeute! ik had nog nooit een Reiki behandeling gehad maar ik kom zeker terug bij Monique!

 3. Ida Merlijjn zegt:

  Een fijne ontmoeting met goede ervaringen! Mevrouw nam alle tijd en de behandeling was heel erg ontspannen! Ga zeker terug!😊

 4. Marleen zegt:

  Vandaag een eerste kennismaking met Monique . Ik kreeg een hoofd nek massage en aansluitend een reiki behandeling.
  Heerlijk was het een fijne uitstraling zowel de behandelkamer als Monique.
  Ik voelde mij top daarna. Wat voel ik mij ontspannen en ben verwonderd dat dit zo’n uitwerking op mij heeft.
  Kom zeker terug
  Marleen

 5. Tineke Viset zegt:

  Fijne sfeer. Nette behandelkamer. Monique is een prettig persoon. Ze stelt je snel op je gemak. En de massage was heerlijk! Een eerdere reikibehandeling was ook goed

 6. Sylvia van Diepenbos zegt:

  1ste ervaring met Reiki, bijzondere vrouw, straalt rust uit en neemt de tijd , zeer aangename behandeling, de massage de energie, je verbonden voelen met jezelf . Ik voelde mij sereen, het contact, prettige omgeving rust, ik kom graag terug.
  Bedankt voor de behandeling.

 7. José van Beek zegt:

  Ik heb een hoofdmassage gehad gevolgd door een reikibehandeling en vond het heel fijn en ontspannend. Ik heb alweer een nieuwe afspraak gemaakt!

 8. Anna zegt:

  Een paar weken gelegen heb ik op aanraden van mijn zus, ietwat sceptisch, een afspraak voor een Reiki behandeling gemaakt omdat ik nogal moeilijk de onrust in mijn hoofd en lichaam kwijt raakte. Inmiddels een aantal keer geweest en ervaar een rust en energie die ik lang niet gevoeld heb. Daarbij heeft het ook nog eens verbetering gebracht in klachten van mijn been/bil waarvoor ik al enige tijd bij de fysio liep. De gesprekjes met Monique hebben me tevens nieuwe inzichten gegeven. Een stukje bewustwording in meerdere opzichten, door de Reiki, kan ik iedereen willen aanbevelen.

 9. Ellen zegt:

  Vorige week bij Monique geweest. Ik kwam eigenlijk voor de Aroma massage maar omdat ik al een poosje niet lekker in mijn vel zat en veel hoofdpijn had twijfelde ik heel erg. Massage of een Reiki behandeling… Monique stelde een combinatie van beide voor. Voor mij is dit de ideale manier, eerst heerlijk ontspannen en daarna Reiki waardoor ik mij helemaal over kon geven. Monique was vergeten een muziekje op te zetten wat ik helemaal niet erg vond. Juist de stilte zorgde er bij mij voor dat de beleving nog intenser werd. Geen extra prikkel door muziek. tijdens de Reiki behandeling voelde ik de hoofdpijn wegtrekken en ook de blokkades ( een onrustig gevoel ) verdwenen. Daarna nog even in alle rust een kopje thee en napraten geeft het gevoel dat je ook echt wordt gezien. Nu een week verder voel ik nog steeds innerlijke rust. Dit is voor mij zo’n fijne ervaring, dat ik opnieuw een afspraak heb staan voor een combinatie sessie en daar nu alweer naar uit kijk. Lieve Monique dankjewel ! Namasté _/\_

 10. Rita Walrave zegt:

  Heerlijke aromatouch massage gehad. Monique heeft een fijne uitstraling waarbij je je op je gemak voelt. Ging heerlijk ontspannen naar huis! Aanrader!

 11. R. van de Visch zegt:

  In 1 woord WAUW… wat een ervaring! Ben er heel enthousiast over geworden. Zoveel bij mij los gemaakt. Zeker een aanrader.

 12. Esther van der Lek zegt:

  Na een hartelijke ontvangst mogen genieten van een heerlijke Aroma Touch massage! Een fijne setting waar ik helemaal tot rust kwam. Een echte aanrader! Dank je wel Monique voor deze bijzonder prettige ervaring.

 13. Natalie Coenen zegt:

  Woensdagmiddag een heerlijke ontspannende reiki behandeling mogen ervaren. Een fijne ervaring en het deed me wat… dank je wel Monique voor je behandeling en je fijne warme gesprek daarna. Ik kom zeker nog eens!

 14. Marijke vd Scheur-Bax zegt:

  Vandaag van Monique een Aroma massage in combinatie met Reiki behandeling mogen ontvangen.
  Dit was een fijn en vooral een hele mooie ervaring.
  Een zeer warm ontvangst, mooie gesprekken en de massage was heerlijk.
  Ik raad ieder zeker eens een bezoek te brengen aan Reikipraktijk Nova
  Ik kom zeker weer terug.

 15. Jack van Emst zegt:

  Ik ben al een paar keer geweest, en heerlijk ontspannen weer naar huis. Monique voelt de spannings- en pijngebieden goed aan, en geeft daar extra zorg aan.
  Voor mij de rit naar Bennekom zeker waard!

 16. Sylvain van Brummelen zegt:

  Afgelopen week heb ik mijn eerste ervaring met Reiki gehad. Ik ging er heel open in en kwam er nog iets meer open uit. Ik ben best sceptisch, maar heb me na de behandeling energieker gevoeld. De reiki-behandeling van Monique was heel ontspannen en fijn. De sfeer was gemoedelijk, respectvol en veilig. Voor mij een ervaring die voor herhaling vatbaar is.
  Sylvain

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *